Over bvintaged

BVINTAGED_banner

 

Bvintaged is een fashion webshop met een uitgebreide collectie van vintage kleding (jaren ’50 – ’90), labels, tassen en accessoires.

Over bvintaged

Leuk dat je even komt kijken wie het gezicht is achter Bvintaged. Al sinds mijn studententijd draag ik vintage kleding en heb ik altijd interesse gehad in alles wat ‘vintage’ is. In de shop vind je vintage kleding maar ook een variatie aan items van bekende merken (labels). Alle items heb ik persoonlijk geselecteerd waarbij ik kijk naar de hedendaagse trends maar ook die te combineren zijn met vintage kleding. Elk item is van goede kwaliteit, van elk is er maar één maat beschikbaar en ben je dus verzekerd van een uniek item.  Meer informatie over de kwaliteit en de maatvoering van de kleding vind je onder het kopje ‘Klantenservice’

Neem een kijkje in mijn shop en laat je inspireren. Vind unieke items, combineer en creëer jouw signature-look.  Heb je een vraag over één van de items, het bestellen of een heel andere vraag dan kun je mailen naar contact@bvintaged.nl.

Alvast heel veel shop-plezier!

 

over ons | BVINTAGED